25 timmar 30 minuter

idag vaknade jag ganska skönt faktiskt! om man bortser från att moa skrek på mamma.
jag menar förstås att jag inte hade drömt någonting konstigt, jag hade värsta låten i huvudet (drops of jupiter av Train), det var inte för varmt med täcket.. ah, sen var det något mer som jag nu verkar ha glömt. :P
ehm, emma piggade upp mig lite till! ringde och frågade om vi skulle träna klockan ett, och jag ba "näääääääääääääääääää" fast sen gick jag med på det, jag har faktiskt inte tränat på typ en vecka faktiskt!
så det måste göras innan jag puttar i parker (hehe).
sen ska jag PACKA. usch, jag kommer glömma något. :( jag har gjort värsta listan på saker som jag ska ta med och saker med frågetecken. kan ju inte riktigt ta med allting, det hade inte varit särskilt kul, liksom släpa på kassar med kläder och kuddar. och mat kan man ju faktiskt köpa där! mhmm

linnéa har skaffat sig en ny blogg! http://superfantastischee.blogspot.com - lika cool men färgigare! yaaaay


papercut

the little things hurt so much.. JA.
apollo drive sa det, och jag håller med! jag blev lite sadface när jag hörde det att jag bytte låt till "asfaltsbarn" by the magnus uggla.
egentligen får jag inte använda spotify än, vi har nämligen våran reservbredbandmojs (comviq kontant) för tillfället.. och då får jag inte "slösa gigabyte". men nu gör jag det ändå! jag saknar musiken, de tär inte roligt att sitta och internäta utan den :s

jag kollar alltid blogg.se's framsida innag jag loggar in på min blogg, och idag hittade jag ett inlägg om världens yngsta mamma. hon var bara 5 år när hon fick en son! ewww -> http://rebeckhaam.blogg.se/2010/july/varldens-yngsta-mamma.html
!

jag vet inte vad jag ska göra idag, det lär vara tråkigt fram tills alla loggar in på msn.. och då kommer säkert internet krångla, för det gör det alltid! men ja, tråkig dag..

sudoku

har tråkigt! skulle bada med elin idag, men det krockade lite, för jag ville glassa med linnéa också >.<
ingen av planerna har utförts än, och jag har tråkigt! ska höra med linnéa om hon är klar med att ringa till alla som hon skulle ringa :)

igår drog jag ut på äventyr med mamma lite senare än vanligt! vi drog till grekiska tavernan i hamnen och drack cider (som mammas ex betalade, höhö) medans vi såg tre män (som mamma typ känner) spela banjo och ukelele! jag fick känne på jockes ukelele, haha. testade spela "smoke on the water" på den, och kände att JAG MÅSTE SKAFFA EN SÅN HÄR. :'D

myggbett på hälsenan

ehh.. jag drömde att en av mina killkompisar kysste mig på halsen sådär hett och romantiskt på samma gång (som på film!).. it was a pleasant dream, MEN när jag vaknade kunde jag inte tänka på annat xD

ska träna med elin&emma idag, emma har inte tränat på år och veckor (typ) för att hon har jobbat. så det kommer bli en hård comeback för henne!
hon frågade om vi skulle sola idag, men sen ringde hon upp IGEN och sa at thon skulle vara med två andra tjejer men att jag fick vara med, men jag tackade nej och surade liteeeee.
men vi ska iaf träna. (y)


hej

varit i småland i en vecka, och det var unge fär såhär roligt |-----|
ibland var det ganska kul, ibland sög det. mitt enda sällskap var mormor, pelle, lennart och moa!
men nog om det.
jag kom hem på söndagen som var nyss typ, jag firade det med lite internetsurfing :'D
alla har såklart saknat mig etc <3 muhaha!
igår (måndag) tränade jag med elin efter hon hade slutat jobba :) sen på kvällen runt nio träffade jag linnéa, och vi skulle egentligen cyklat på varsin cykel till aborrberget och äta jordgubbar.. meeeen, sen upptäckte jag att jag inte hade min cykelnyckel i min väska och jag stod utanför emmas lägenhet där hon hade lämnat den. hon var inte hemma heller, såkunde itne hämta extranyckeln hos henne :P
men kvällen blev pretty exciting! skjutsade linnéa nästan hela vägen till aborrberget på hennes egna gigantiska 28 tums-cykel (!) från emmas plejs, det var aaaskul! sen chillade vi på en av badets bryggor, åt bl.a jordgubbar och drack flädersaft, spanade in småpojkar (alltså, såna där 16-17-åringar) och pratade om lite allt möjligt! :D
kvällen med linnéa avslutades klockan halv två (at night) på finningeskolans skolgård, då vi gick åt varsitt håll för att sova. hahah.
idag har jag varit nere på stan två gånger, dvs glassat två gånger! första gången med mamma och moa.
sen drog vi hem, jag hakade lite spontant på linnéas stan-trip tio minuter efter att jag kommit hem, hihi. hon ville köpa foppatofflor (blääää) och jag funderade lite på det med, för det är den perfekta festivaltofflan! fast dom luktar så hemskt, så jag köpte inga.
nu har vi återigen gått skilda vägar, för jag skulle käka pizza med emma, men nu blir det nog ingen pizza för hon har inte råd! baaaaaajs.
jag vill ha pizza..
men nu går jag hem, med emmas smutstvätt på cykelpakethållaren. ciao!

halv nio

jag vet inte vad ja gska skriva direkt. tänkte meddela världen om att det här är mitt 101:a inlägg jag skriver! grattis till mig, eller något.
en gammal kompis (egentligen inte, för jag har typ aldrig gillat honom) till mig gick precis förbi våran "uteplats" och tittade in, och jag som sitter i underkläder DOG LITE. shit!
sånt händer väl bara mig, antar jag.

myeah

har som vanligt suttit vid köksbordet och knappat på laptopen. eh.. är det särskilt bra? neee, men jag gör det för att jag känner ett sånt begär efter vänner. ingen vill typ vara med mig här ute i verkliga livet, så jag letar uppmärksamhet på internet? det är liksom lättare.
FÖRR var det jääävligt mycket lättare, typ när man var i sandlåde-åldern. man kunde sätta sig någonstans och leka lite ensam, sen kom det bara någon och började leka med en.
om jag sätter mig någonstans och är ensam, och det kommer någon och börjar leka med mig.. då skulle jag bli ganska skrämd, typ VEMFANÄRDU eller VADVILLDUMIG :P
menmen.
jag skulle behöver lite fler kompisar som bor i närheten av mig! såna som man kan träffa och hänga med.. det är tur att jag har så många systrar, för dom är typ som vänner.
tjejkompisar kanske är bra att ha, men vill jag ha det? jag kommer bättre överens med killar, om jag ska vara ärlig. så har det typ aldrig varit, förrän 2010 kom! nu regnar det killkompisar liksom.

hursomhelst..
jag ska följa med mormor och pelle ner till småland, dom har köpt sommarstuga där. där ska jag steka i en hel vecka utan internet.. men, jag överlever nog. moa-toa ska också följa med, så får väl  ta och vara snäll mot henne. måste ha någon att vara med liksom, då får man ta vad man får. och just nu är det moa..........

eh.
ah juste! jag har äntligen beställt biljett till putte i parken, en musikfestival som inte är lika poppis som t.ex roskilde-festivalen och peace and love. men en hel hög med bra band ska spela där, så jag och linnéa (enchantee) peppar inför resan! :D
har aldrig varit på en riktig festival förut, alltså en sån som man kan campa på och som är i flera dagar. så det ska bli spännande. ^^
nu är det liksom utan mamma, jag har betalat allt själv (mhm, känns vuxet!) och vi ska tälta hela veckan!
vi tänkte först ta in på vandrarhem för att det är ganska mycket bekvämare, men det är så himla dyrt! jag övertalade linnéa att vi kunde tälta, för det kostar bara 200 kronor för hela veckan. vandrarhemmet hade kostat mig 300 kronor per natt, och vi ska vara på PIP i 6 dagar? eller nåt! det blir ju 1500!
så det var lite oacceptabelt, det hade nog sabbat peppet, haha. man har ju inte 3000 på banken..

igår avslutades min pokémonkorts-auktion på tradera. ahaha, att det är folk som faktiskt vill ha dom! så det var två eller tre som fightades om dessa, så slutade det ända upp i 51 kronor! det är faktiskt mycket mer än vad jag trodde att jag skulle få för dom. :D

en bra låt som jag gillar för tillfället: 


"du är fan guld värd"

igår var jag nere på stan på väg till gymmet och då hittade jag ANETTE! The Boss, typ. Vi chabblade lite, sen drog jag vidare mot gymmet. jag saknar faktiskt biblioteket och anette, det var najs att ha något att göra om dagarna.
nu gör jag i stort sett ingenting! sitter vid köksbordet med laptop und ett glas juice, typ.....
ah, det är väl det jag gör om dagarna, om jag inte gymmar eller handlar. eller solar! ;D
har solat som fasiken! är ganska stolt över mig själv, som lyckades sola bort min shortsbränna! nu är den givetvist tillbaka efter en dag, menmen. det är ju sånt man får stå ut med ibland, right!

jag ska tänka mera på att sträcka på ryggen i sommar.
emma skrämde mig när hon berättade att hennes kompis hade fått skolios för att hon inte sträckt på ryggen typ! det är typ allt jag kan tänka på nu. D:

lyssnar på håkan ganska mycket. vet inte varför, men hans låtar skriker sommar och det är ju sommar nu, så det passar. och hans version av "jag ger dig min morgon" gör mig så sjukt sugen på att skaffa pojkvän, haha..

http://open.spotify.com/user/wida/playlist/5BukUWPH0Ad9jARomwQydw      <- min sommarlåtlista :3

den lär uppdateras under sommaren, för att jag hittar bra låtar hela tiden typ, haha.
kramis!

RSS 2.0