20110125

Spydde på praktiken.. Jojo, tyckte det snurrade lite i huvudet när jag kom dit, men tänkte inte så mycket på det.
Jag fick en uppgift, att göra mandel-croissanter, började göra dom, men då började jag må sämre.. Min handledare hittade mig med tårar i ögonen och frågade om jag mådde dåligt, jag svarade inte utan skrattade lite skakigt. Sen började jag hulka, som om jag skulle spy, mitt framför henne. D:
Sprang till den enda toaletten jag känner till och spydde ner den. Jag hatar mig själv.
Jag fick gå hem. Somnade direkt efter hemkomsten, och nu sitter jag här och försöker trycka i mig té och ett kex.
Téet har dock blivit kallt och smakar järn. .__.
Jag ska absolut inte vara sjuk på torsdag, om jag är det så dör jag. Jag ska faktiskt till Skara då. Och jag vill vill vill vill vill inte vara sjuk!


välgräddade bullar

Jag och mamma bakade bullar idag, hon gjorde degen, jag smetade på remonsen. Sen glömde vi nästan bort dom i ugnen, så dom vart välgräddade..

Nu vet jag inte riktigt vad jag håller på med, tror jag laddar energi med en avslagen cola, så jag kan uppmuntra min kompis lite mer. Vi får se hur det går.

Hittade en butik på nätet som säljer vintage-looking grejor, typ 50/60-talskläder och prylar med pinuppor på.. Jag blev kär i så jävla mycket! :C
Fast jag kom fram till att jag ska spara pengar hela året för att jag ska kunna åka till England nästa termin eller terminen efter den, så jag får nöja mig med ett par converse.
Jag tror att blå är årets färg på skorna.

PIE FLAVOR!

Det är fredag idag! :D
Vilket betyder att det är HELG, och det är en vecka kvar tills jag kliver på bussen till Skararaarara.
Jag klarade av gympan idag. Schemat har ändrats igen, så nu behöver vi inte åka till nykvarn, yess! Det var faktiskt roligare än vad jag trodde att det skulle vara.

Jag skrev en fin dikt till Fis-Robin igår kväll, som jag är feeeett stolt över! Den är så töntig, hahaha:

Hallå
du är svår att nå
men jag gillar dig ändå.
Och trots att du bor i skara
så vill jag med dig hela tiden vara
och om en vecka ska jag till dig fara.
Nu tänker du "det här är det sämsta sms jag fått"
men aldrig tidigare har jag såhär bra mått.


When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for a while
Cause boy you're amazing
Just the way you are


20110118

Jag har bott ensam i två (tre) dagar nu, för mamma är hos sin nya pojkvän ;o
Det är lite svårt att sova på kvällen, eftersom jag är van vid att teven låter och så, men nu är inte mamma här, så ingen idé att ha teven påslagen.. Måste typ diska också, för det ligger tre dagars disk i diskhon (dock inte så mycket som man kan tro, i recycle plates!)
Hrm, jag saknar mamma.

Vi har fått gympa på schemat den här terminen, jag hoppas att det gör att jag slipper det i höst. Och nu har alla ämnen vi har (Svenska, Engelska, Matte, Datorkunskap, Religion och Idrott) har klämts in på veckans sista dagar.
Idrotten är nog Nykvarn, det betyder att jag måste först ta mig från skolan till Nykvarn, sen från Nykvarn till skolan och sen hem. Om jag nu inte bestämmer mig för att ta tåget från Nykvarn. Jäkla jobbigt, det där ;o
Kan iofs ta tåget från Nykvarn till Läggesta och ta bussen därifrån till Strängnäs! Fyfan vad jobbigt!

Började praktisera på Rogge's Bageri idag, klockan 6 ( u_u ) dvs, jag vaknade x antal gånger av mina mobilalarm men gick inte upp förrän halv 6 och segade med allt och glömde frukost och blä. Fick frukost klockan nio på praktiken dock, men inte åt bara en mackaa..
Ska ta åtminstone två mackor imorgon, så jag får lite energi. Hade ingen sådan idag eftersom jag knappt sov + mitt matintag de senaste dagarna har varit ganska sämst. Har inga pengar att köpa mat för, så jag får leva på digestivekex och riskakor (med smör på, mmmmhm! ♥)
ALSO, pga mitt sämstiga ätande så har jag fått en konstant huvudvärk som sitter och gnolar i min högra tinning!
                                                                      i ♥ huvudvärk
Yes, så.. Eh.
Kanske ska nämna att jag saknar the Robin? Det gör jag ju ungefär alltid, så kan lika gärna göra det igen (+ att jag nämnt att jag saknar mamma i detta inlägg, och eftersom jag saknar Robin mera, så måste jag skriva det.)
Jag saknar Robin. Kolla vilken fin bild jag har STULIT:
 



(MUHAHAHA)


häj

nu är det tydligen 2011, vilket jag kommer ha väldigt svårt att smälta. svårt ju :o när man ska skriva datum nånstans och så ba "oj juste, det är ett nytt år u_u"
..
just nu sitter jag iaf bredvid robin, hans ska spela något spel som man köttar grejer på, och då hämtade han probably the worlds smallest laptop åt mig! ;D  haha
robins spel typ pratar.. "to the fields, through the daarkneeess" ? what

och glöm det jag skrev om att alla kanske inte får julklappar iår, jag lyckades införskaffa klappar till precis ALLA. det har jag nog aldrig gjort förut! ;D kändes underbart att låta hela underhållet gå åt julklappar, mhmm!

RSS 2.0