märklig dag

Sitter och äter chips i min ensamhet. Min mamma är i vardagsrummet med våran "fostervalp" Luna, henne får vi ta hand om för hennes familj ska ha andra valpar snart.
Hon är värsta liiiiteeeen!

På lördag är det bara en vecka kvar tills jag fyller 19!
Och på söndag har jag varit tillsammans med Robin i en månaaad. Tiden går jäkligt snabbt när man har roligt. Känns som vi varit ett par i bara två veckor nu, men ah okej, en hel månad har gått.. :3

Ska försöka sova nu, yees.


ge dom ett finger och värm min hand

Idag är det fredag, och det betyder att jag tar expressbussen ner till Skara, och jag längtar som fasikeeeen!
Det suger lite att jag skaffat pojkvän som bor på andra sidan Sverige, men om den snyggaste bästaste Robin bor där så får jag ta och leva med det.. För han är bäst.
Det är iaf en timme kvar tills jag ska träna med Emma, och sen går min Eskilstunabuss tjugo över tolv. I Eskilstuna ska jag träffa finaste Laura, yeeeees! Vet inte vad vi ska göra riktig, men henne saknar jag. (:

Just nu dricker jag Oboy, och funderar på hur jag ska övertala mamma att köpa klädrulle åt mig. Mina kläder är hemskt håriga.
Jag har också placerat min hårbena på andra sidan huvudet. Jag ångrar det lite, tror jag.. Inte nog med att min garnfläta sitter ganska precis bredvid och sticker ut lite, utan jag har blonda fläckar överallt i håret! :o
Och min lugg vill inte ligga år det hållet.. Hmm, ska fråga Emma sen.
Hejs!



fredag / http://open.spotify.com/track/1k9515zR1tuc927r7h4Q0y

hej blogg,
idag kom mina skolkort! ser ganska bra ut, om jag får säga det själv.
det var ganska längesen jag bloggade, igen, men det är väl ingen som bryr sig särskilt mycket egentligen. sen senaste inlägget har det iaf hänt följande;
> pojkvän (♥)
> har blivit Kentare
> vi har fått snö

SÅ, i've discovered Kent.
förut orkade jag inte bry mig om deras existens, för dom var "dåliga" och svenska, haha. men det här året har jag liksom fastnat för svensk musik! jag ÄLSKAR kent, dom är helt enkelt bäst.
jag råkade sno min mammas kentbox också, eftersom hon aldrig lyssnar på den ändå så kan lika gärna jag ha den på mitt rum och lyssna på den varje dag under resten av mitt kentarliv! eller nåt.

och robin, kom hit under höstlovet (förra veckan). och idag har vi varit ett par i en veckaaaa, puss!


skolfotooooo:


RSS 2.0