besten moa

HEJ BLOGG.
Moa är här av någon konstig anledning, typ hon bråkade med sin bajspappa eller något och nu är hon HÄR.
Det är jobbigt! Jag hatar henne! Hon äter upp allting och sen säger att det var jag som åt upp det, den jävla ungen..
Vaaaarför måste hon vara som hon är, inte undra på att hon inte har några kompisar kvar. jag slår vad om att hennes version av pappa-bråket inte är helt sann, för hon förvränger alltid något så hon får mamma på hennes sida. Men visst.
Jag vill slå henne. -.- SÖNDER!
----------------------------------------------- <- avskärmning, haha
Jag fick pengar idag, och vill slösa. Men på vad har jag ingen aning.
Hejdå.

hoppedihopp

Jag är ingen hippie, men önskar att jag var det. :o
Har jobbat i biblioteket ensam igår och idag, och imorgon är kvar. Sen är det lov!


Bilbotiekte

Nu kan jag inte ens stava! *Biblioteket!
Haha.
Jag är ensam i biblioteket. Okej, det är en massa tonåringar här, men jag är ensam bibliotikarie. :P
Anette kommer tillbaka senare, så jag är inte ensam helatiden :D

Idag ska jag hämta mitt paket på OK! Min lilla BIL. <3
Och igår gjorde jag mitt hår rött igen, hade fått en utväxt på ca 1½ cm, ahaha. Och nu är det massa rött igen! YAY.

brazilien

Nu vet jag vart det ligger! :D


soppatajm

vaknade precis när klockan var fem i elva. jag trodde att klockan var fem i tolv så jag rusade runt hemma och gjorde mig redo för att gå till bussen. men bussen går ju halv ett, och klockan är bara tjugo över elva.
hann göra lunch i rushen och klä på mig också! så nu sitter jag och äter svampsoppa. :P
det är delikat, mhm.
jag skäms för att jag försover mig så här ofta, men jag vet inte vad jag ska göra åt saken. jag lyckades ju vakna rätt tidigt när jag var den som gick och la mig vid två-tre! nu går jag och lägger mig mellan tio pch tolv, kanske ett. men jag sover till lunch!
och nu måste jag göra något som piggar upp mig lite till, äta? i'm doing it!
och nu ska jag kolla vart Brazilien ligger på planet earth. för jag vet inte riktigt. :o

yessssss!

Hej!
Igår budade jag på en liten grej på tradera, hehe. gissa vad? EN MINIATYR AV FIAT 500!
Kan inte betala den förrän den 25e, men jag tror det är okej på säljaren. de flesta skriver i annonsen att pengarna ska sättas in senast 3 dagar efter vunnen auktion. och jag bjöd på den typ klockan halv två inatt, så idag gills som första dagen! HA.
Jag hoppas den kommer fort. Jag vill glo på den!
den kommer passa så jävla bra i min framtida lägenhet (Em&Ems), yessss.
Kramis

Linne!

Vann en auktion IGEN på tradera igår, hehe. Börjar bli lite för besatt av detta där alltsoh. men okej, nu ska ni får se en bild på det fina linnet jag ska få hemskickat! YESSSS

LINNE


glömde en sak!

Glömde säga att jag fick ÄNTLIGEN mejlet av min säljare, så nu har jag betalat mina skooo-oor! YAY! Hoppas dom kommer flygande in i brevlådan, för det skulle vara så coolt. Och jag skulle bli jätteglad! :3
NU vill jag ha dom, inte om massa dagar. NU.
Ännu en kramis!


Kära Gud,

Ta Moa bort härifrån så fort som möjligt, är du snäll. Hon går både mig och mamma på nerverna.
Inget jävla Bup kommer kunna föra oss samman någonsin, för jag hatar henne. Det har jag gjort sen vi var små gnottar, och det kommer jag alltid att göra. Om hon inte blir som en normal tonåring snart sparkar jag ut henne.

Kramis

Hos Emma och Emil

Sitter och ser på slutet av National Treasure TVÅ, den är riktigt bra. Precis som första!
Vet inte riktigt varför jag kände för att blogga..
Saknar David SÅ HÄR MYCKET |-----------------------------------------|, och det är mycket.

Chokoladen

Drog med mamma till kommunhuset, för hon hade något möte där. Medan jag väntade på att det skulle ta slut så spelade jag mobilspel och fick jätteont i ögonen, fast jag tror det gjorde lite ont innan spelandet. Vet inte vad det är för fel riktigt, men det gör ont!
Köpte en chokladkaning, urk.. Gott men äckligt ändå. D:

Har köpt (beställt) skor till sommaren, och bjudit på ett par till på Tradera, heeehee. Dom jag köpt ska vara röda låga converse, och dom jag har bjudit på är höga bruna! Vet inte riktigt om mina fossingar får plats i storlek 37,5, men har ju kunant ha 37 ganska mycket.
Tradera har gjort mig beroende! Ja, och det suger inte ens som jag brukar säga annars. Denna gång tycker jag att det går ganska bra, för allt är så billigt och bra där, haha. Liksom bruna converse, har bjudit en krona på dom! EN KRONA, så det är inte säkert om jag vinner, auktionen är slut den sista. Och mina röda jag har beställt för 540 kronor, de tär 160 kronor billigare än i affärerna. :D
Yaaaay.
Kramis!


Missad buss och skit

Hej! Glöm förra inläggen med bilden, den skulle bli min header. Försökte göra det själv, men det funkade inte riktigt som jag ville!
Men nu handlar allting om att denna vecka har jag varit riktigt stygg. (haha, stygg)
Missade bussar, svimmanden ("") och så vidare. Sånt är inte bra, speciellt inte efter två veckor av skötsamhet. Gick upp i tid och allting förra veckan, och veckan innan det. Men inte nu, nejnej, jag ORKAR inte.
Kanske för att jag är deprimerad, eller för att jag får panik och stannar hemma efter att ha försovit mig. Pinsamt att komma sent ju.. -.-
Kan bero på att jag gråter mig till sömns nästan varje kväll? Okej, det gör jag itne, men jag ligger och tänker en massa innan jag somnar. På David, på L, på M. Och på alla konstiga drömmar jag har haft. Och varför jag hatar Moa, hur mycket jag saknar 2009.

Igår kollade jag igenom min bilddagbok, hann se alla bilder mellan januari 2009 och maj 2009, och jag var glad. Och just nu tänker jag tillbaka till alla gånger jag var med L&M, dom bästa i mitt liv just då. Vi satt i ett utkikstorn i skogen, M plågade L genom att kittla henne och jag satt och förevigade våran lilla trio.

Jag saknar det. Jag saknar L&M.
Kramis

header


Onsdag

Tagit ledigt två dagar i rad nu, igår "svimmade" jag (försov mig ganska mycket) och idag slog "chefens" unge i huvudet på dagis, så jag fick stanna hemma. yessssssssssssssssssssssss!
Känns lite dåligt att jag gladar mig över att ungen slog i huvudet.

Drömde skummaste drömmen om Viggo (riktig människa) och skogen och fest och massa saker i går natt! Orkade inte skriva ner allting, så sparade det i huvudet! KOmmer typ alltid tänka på den när jag ser Viggo. Haha.

Vann en auktion i söndags eller måndags, minns inte riktigt vilken dag, men iaf! Trodde att jag skulle få en stor affisch på Gb's glassar från 1968, men idag fick jag kuvertet i posten. Det var ett stort vykort. Alltså inte vanlig storlek, utan liiiite större än ett vanligt vykort.
Men dom ser ju goda ut ändå. Fick betala 51 kronor för att få ett vykort. :c

Kramis

Space invaders


Om du inte kan se texten, klicka här.

GAH

Skrev nyss ett inlägg om dagen, men internet bestämde sig för att stängas av så ingenting sparades! D:

Men det gör inte så mycket, skrev bara vad jag köpte istället för att träna, hih.
Dvs: Äcklig fruktdryck som jag trodde var multivitamindryck, digestivekex med mörk choklad, torkade aprikoser, tops, coooool tandborste och en himmelskt doftande hudkräm för 85 kronor (så värt det)!
Kramis!

LEDIG WOO

Do the cha-cha! För jag är leeedig, thank you alla lärare som inte har tid med nåra lektioner idag. Jag som inte ens har lektioner får ledig as well! Yay!
Dagens uppdrag är dra hem till Emma, gå med henne och fika och sen  träna och grejer.
Goodie!


Pictuuuuures


T-shirt med blå ränder, från H&M.
(fick en helvit på köpet)
Brun ASCOOL t-shirt, från New Yorker,
med grönsaker!

Denna tjej kommer pryda min vänstra
skinka nu framöver! Söt? C:
--------------------

det här är min kompisbok,
den är så jävla gay! :D <3


Sundaysunday!

ÄR SÅ HIMLA SUGEN PÅ FRUKTCOKTAIL OCH GLASSIG GLASS.
Ursäkta caps, haha. Blev påmind om dess existens och godhet på tåget från Arboga till Eskilstuna när Matilda pratade med mor sin i telefon. Matilda har namnsdag idag och därför ska dom moffa det! Orättvist. ;-;

Pappahelgen var ganska okej ändå, på fredagen kom vi till V-ås ganska tidigt, åt sent men GOTT. Thai-mat!!!
På lördagen vaknade jag übertidigt, typ klockan 8-9-10!, av att Johannas snarkningar upphört (hon hade vaknat). Åt frukost med allihop (längesen!) och sen drog jag, Johanna och Mati ner på stan för att hitta massa saker att köpa.
Jag hittade typ ingenting, men sen kom vi till H&M och där fanns det himla mycket och jag täntke inte på att jag hade presentkort och kuponger och massa sånt där! betalade kontant, dum som jag är. :P
Kvällsmat: Subwaaaaay!
Idag vaknade jag tidigt IGEN! Gick ner på stan med Johanna innan vi skulle med tåget, hittade ett par trosor och en t-shirt, hahaha.

Nöjd med shoppingen. 8D Leker riktig bloggare och lägger upp bilder på allt senare! TIHI.
Kramis!

Campus

Choo,
är i biblioteket på skolan, eftersom jag typ jobbar här!
Vet itne riktigt varför men jag kände för att blogga nu. Och så blev det!
Hittade en jättescysst tysk på främlingschatten igår (INTE den som det stod om i aftonbladet igår), han är 23 år och lyssnar på klassisk musik.
Och han kände igen August Strindberg på min visningbild på msn och visste dessutomatt han var en författare, awesome. Hahaha.
Ska ju hem till pappa i helgen och vet inte hur det kommer gå, eftersom P kommer inte vara där. Då sitter ju pappa alltid framför datorn och typ somnar där och vi kan inte ta bort honom för vi måste vara "försiktiga" med honom så han inte blir arg och dör. -.-
Herregud.

Birdie

Det förvånar mig varför jag inte får huvudvärk när Moa är här. Hon är typ den jobbigaste och mest högljudda unge jag känner. (inte som jag någonsin har mött dock, såna finns det fler av)
Har det nu iaf, och mamma misstänker att vi båda börjar bli sjuka. Hur kan jag bli sjuk igen efter hundra år av sjukhet? Det är inte kul!
Ska hem till pappa imorgon. -.-

Börsen i Åker håller på att stänga, så nu är det typ 30% rea på allting. Hittade en Kompis-bok ("Mina vänner") och lite klistermärken i form av HJÄRTAN, haha.
ALLA ska skriva i den boken.
Kramis.

ÅÅÅH! FRUSTRATION

Jag vaknade igår med någon konstig känsla över mig. Vet inte vad det skulle betyda, men jag hade drömt något.
satte mig på bussen till Åker, startade musikspelaren i mobilen och så höll jag nästan på att börja gråta!
Blir så påmind om förra våren+sommaren av The Goo Goo Dolls, jag hade så jävla kul då! Med L och Mario.
Det var min bästa sommar någonsin.
Nu är allt bara bajs!
Men struntsamma, det löser sig nog. Kramis!

ps, vill se 'Remember me', ds
(yes i'm aware that Robert is in it, but it's not because of him i wanna see it!)

sleepy

VARNING! Om jag skriver något olämpligt eller ologiskt, så skyller jag på att jag fortfarande sover!

Okej, jag kanske inte sover helt och hållet, men är så jääävla trött.
Ska om fem minuter gå till bussen som går 10:38 (dvs 10:46, sena bussar). Det är SOLIGT UTE! HALLELUJAH!
Våren is coming, or whaaaaaaaaat. Längtar tills all snö är borta och man kan börja ha tunn jacka. @_@
Det är tydligen internationella kvinnodagen idag, det had ejag ingen aning om förrän jag såg det på Blogg.se's startsida. Hehee!
Får göra muffins för att fira eller nåt. Köpte en tjock liten bok på bokrean om muffins, och allting ser. så. gott. ut.
Hejs!
Haha, bäääst!

00:12 - 101316

Eh, av någon anledning är jag på skitdåligt humör helt plötsligt. Ingen är på msn för antingen festar dom eller så spelar dom.
Pappa dissar mig för att dricka vin med massa andra människor! JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ PAPPA.
Det är ju egentligen pappahelg nu, men fick veta igår att jag 'kan komma nästa helg istället'. Kul, verkligen roligt.
Vilken awesome helg jag ser framför mig.

White rabbit

Passande rubrik när Alice i underlandet har biopremiär? Ja jo, haha.
Lyssnar på Jefferson Airplane för tillfället, och ser på mamma när hon dansar med en katt till musiken.
Missade att gå upp ur sängen imorse och sen var det ingen idé att dra till bilbioteket iaf, för bussen skulle gå 10:34, jag skulle komma fram elva och sen behöva skynda mig till bussen hem igen efter fyrtio minuter. Så, stannade hemma.
Åt massa müsli till frukost, duschade och nu ska mamma och jag ner på stan och handla tror jag. Bye!

MÄTT

Lagade köttfärssås med mamma idag, det var såååå gott. Åt två gigantiska portioner och sen sallad till det, och nu spricker jag snart för att jag är mättare än ett måttband.. heh.
Men det var värt det, skulle äta mer om det fick plats!

Vet fortfarande inte hur det blir i helgen med pappa, jag misstänker att han antagit att jag inte vill dit nu bara för att vi bråkade. Men det kan ju vara så att han glömt bort det och sen råkat bjuda dit en massa folk på middag!
Fast jag väljer det första, för det låter mer som något han kunde göra.. Anta att vi inte vill dit och sen bjuda hem massa gäster så att när jag påminner honom om pappahelgen så kan han säga "OJ, jag glömde! Nu kan ni i alla fall inte komma hit för det kommer en massa gäster och vi vill inte avboka" .. hmf!

14:32 - åkers bibliotek

Igår när jag väntade på bussen till Åker så lyckades jag bli förbannad på en gubbe.
Jag stod en halv meter från en snöig bänk i busskuren, och när han kom dit flyttad ejag på mig lite så att han kunde stå någonstans eller sätta sig, då gjorde gubben något jag kommer pms:a över i typ en vecka nu!
Han skrapade av snön från bänken så att snön kom på mig och han bad inte ens om ursäkt.
Jag sa ingenting men la en påhittad förbannelse över honom. Gubbe!

I några veckor nu har jag haft en grupp på facebook som heter "Jag är viking!", och gjorde pappa till extra-administratör, och han lyckades SNO DEN FRÅN MIG. Han är fan mer gubbe än gubben i busskuren.
Jag gick ur gruppen för att jag inte orkade se alla inlägg han skrev (gubbjävel), men sen gick jag med igen för att se vad som hände med den. Och då har han gjort två andra gubbar till admin utan att fråga mig!
Och han ba "Ta bort händelsen, dina kompisar kommer bara gå med om dom ser det, då blir det en oseriös grupp. JAG KOMMER SKÄMMAS FÖR RESTEN AV MITT LIV och jag kommer aldrig kunna gå på marknader igen!", pissråtta! Jag bitchade lite med honom och nu är han typ sur på mig och jag vet inte ens om jag ska hem till honom helgen längre, han är ju så mongo.
Skitsamma..

Jag saknar att ha någon att vara med lite, det känns som en slags abstinens. Var ju med L helatiden förut, och nu när vi inte pratar med varandra så är jag rastlös typ hela tiden och sitter bara vid datorn.
Och sen när jag är me Neeea så lugnar jag ner mig typ. XD
Då känns det bättre! Synd att vi inte kan umgås lite oftare, liksom varannan vecka är way to o-ofta?
Hm, vet inte hur jag ska skriva det utan att det ska låta som att jag utnyttjar Neas sällskap bara för att bli lugn.
Det var iaf inte det jag menade :P

CIAO


Tröttis!

Shaalalala.
Vaknade för typ 50 minuter sen och hade planer om att sjukanmäla mig, men orkar inte prata med 'the boss' i telefon (han pratar liksom högt och jobbigt).
Så jag drar mig till bilblioteket i det här hemska snövädret, usch. Önskar att jag hade ett paraply.
Nu ska jag dra! Måst hinna till okq8 för att köpa något uppiggande som inte är godis.
Skriver mer ikväll om Åmål och detdära, höhö.
KRAMIS


RSS 2.0