20110228

Sista februari, coolt.
Spenderar sista februari i min pojkväns halvstökiga rum och försöker blåsa ut allt damm och katthår som fastnat under tangenterna på laptopen. Det går, eh, sådäär.. Äckligt är det, kunde aldrig förstå hur mycket det var där under. D:
När jag är ensam hemma hos Robin vet jag inte vad jag ska göra riktigt, och då gör jag sånt där, eftersom det roar mig tydligen. Hittade Ett rött jättelångt hårstrå och började skratta! För långa röda hårstrån är tydligen jätteroliga att hitta under laptoptangenter.
Jag vill städa Robin rum ordentligt, men jag vågar inte. Känns som att han har allting på bestämda platser, att han vet vart allt finns om det ligger hullerombuller. Fast ah, jag tänker ändå städa något.
Igår städade jag liiiite, och då passade jag på att städa bort allt godispapper som otroligt nog verkar föröka sig.

Dagens upptäckt: Sojadryck + Oboypulver = inte så gott som man kan tro, tyvärr.
Smakar ungefär som misslyckad kolakaka, vilket inte är så gott, det vet jag.
Det var ju synd, att det aldrig finns vanlig mjölk här. :( Robins familj i stort sett lever på juice! Men det gör inget, jag gillar juice. Juice är gott. Men mjölk är också gott, mycket godare än sojadryck, haha.

20110225

Idag lämnar jag tråkiga Strängnäs för nio tråkiga dagar i Skara. ;)
Även om det är lång tid kvar tills jag är framme, börjar jag min resa typ om ca 40 minuter. Ska ta bussen till Eskilstuna, en 50 minuter lång färd. Men jag vill inte riskera att komma försent om jag tar tåg, eftersom tågen bajsar och har sig helatiden, man vet liksom aldrig.
Så när jag är framme i Eskilstuna kommer jag få vänta i ytterligare två timmar tills swebus kommer och plockar upp mig och övriga resenärer klockan treee.
Jag längtar inte efter de 3 timmar och 30 minuterna jag ska spendera på den förmodligen fullsmockade bussen, men jag längtar efter Skara busstation där Robin kommer stå och vänta på mig. Puss på honom.

Just nu vet jg inte riktigt vad jag ska göra.. Eller ta vägen för den delen, jag är allmänt nervös inför att träffa min pojkvän. Lite sjukt, men ah, det blir väl lite så när man inte träffats på fem veckor.
Johanna mina lillasyster är snäll och skickar två album som jag tänkte lägga in i mobilen innan jag drar till den första bussen, men det går långsamt att ta emot. D:

När jag packade min väska igår fick jag spel på allt. Jag visste inte om det var värt att ta med laptopen OCH ritplattan, och vad ska jag ha laptopen i? Hittade EN väska som datorn fick plats i, och den väskan är jätteful. :o
Hade den jätteoftan är jag var emo, men nu passar den inte till nånting + den är helt stor.
Kaos!

20110224

Jag måste packa min väska, för imorgon tar jag bussen ner till Ruuu-biiiii-neeeeen.
LÄNGTAAAAR.
Men hallå, om jag måste till skolan för att vara med på min lärares extra klassråd imorgon, bara för att han slutar, så kommer jag nog inte kunna ta ett jättetidigt tåg så jag hinner med min buss som går klockan tre. Sämst!
Jag tänkte först få feber eller migrän eller något sånt, så jag vet helt säkert att jag kommer iväg i tid, men nu vet jag inte vilket tåg jag kommer kunna ta från skolan.
Dilemma! D:

Nu, ska jag packa min väska.

20110223

I två dagar har jag varit förbannad över någonting.
Först gör min katt något så äckligt att jag tappade aptitet ganska mycket. Sen går inte det något buss tjugo i fem, som jag såg på internet. Jag försov mig till praktiken igår, och nu försov jag mig till skridskoåkningen i Järna.
AWESOME, jag kommer antagligen inte få godkänt i gympa bara för att jag försov mig. Missade mitt tåg, tänkte ta ett annat, men blev uppmuntrad av en person att skita i det eftersom jag kommer till Järna när det slutar. Jävla fittdag. Ursäkta, men ibland får man säga det.
Vad ska jag göra nu? Sitta hemma och bli en zombie framför datorn? Jag VILL INTE. Jag vill åka skridskor, jag vill åka skridskor och JAG. VILL. ÅKA. SKRIDSKOR.
Jag vill inte bara åka skridskor för att få närvaron, jag tycker om att glida på isen. MEN VARFÖR FÖRSOV JAG MIG? Jag hatar att försova mig!

Så nu har jag ingenting att göra, practically. Kul dag! WOO.
Fan vad ledsen, arg och alltdetdär jag är. Det enda bra som hände igår var när jag var hos Laura och vi såg på film och åt pizza. Jag ångrar iofs pizzan, men jag var inte arg då. Jag var arg ungefär 50-60% av den dagen annars.
Nu kommer jag vara sur tills Robin hör av sig, när det nu blir.
Jag längtar till fredag..

http://open.spotify.com/track/3UYb8wN0YySyVEKz5iCXr2

20110218 - update eller nåt

Hallohallo. Nu har jag bytt mobil från en touchscreen till en riktig mobil, med knappar och ingen jävla pekskärm som låser sig så fort man skriver fel.. ♥

Imorgon ska jag leka med Laura, vet inte riktigt vad vi ska göra (som vanligt), men det löser sig. Vi kommer väl städa hennes rum och sen kolla på film och äta godis, haha. Det är bääst.
Men innan jag pyser dit ska jag lämna in mina skridskor på slipning, åhvadjagvillhaonsdagnuuu.

Idag är det förresten bara sju, snart 6, dagar kvar tills jag lämnar Strängnäs för Skara, och blö vad jag läängtaaar. Fem veckor utan kärlek liksom, vem överlever det? Jobbigt är det i alla fall..

20110218

Jag har inte varit särskilt aktiv p gymmet nu, sen jag bestämde mig för att praktiskt taget sluta vara tjock.
Men jag orkar inte bry mig, jag känner mig inte sådär längre, jag är smal, med lite lovehandles, men jag orkar inte bry mig, nejnej.
Jag har inte ätit godis dock, vilket jag är ganska glad över. För det kan jag inte just nu med tanke på hur lite pengar jag har i plånboken. Ska ju ha råd att åka till Skara nästa fredag liksom.

Min pappas föredetta sambo skrev till mig igår att om jag vill så kan jag få bo hos henne i sommar, om jag skulle hitta ett sommarjobb i Västerås! Fatta vad glad jag blev!! (!!!!!!!!!)
Kände en lättnad, nu har jag större yta att leta jobb på + jag får träffa Pia (ex-sambon)! Hon är typ bäst som erbjuder sovplats.
Så någon gång snart ska jag ta mig till Västerås för att börja leta, ska nog ringa runt lite innan till ställen så dom vet att jag kommer, haha.
Samtidigt som jag är där kan jag också träffa Werik, han fyller år idag så ska baka något till honom som jag ska ge till honom. Jag vet att han gillar muffins, men det känns tråkigt nu när jag kan göra mycket mycket annat än innan jag började gymnasiet. + han fick muffins i present förra året, så det kanske blir lite tråkigt.

Bloggar mer sen tror jag, nu ska jag till tåget! (jag sitter i skolan och bloggar, haha)


20110216

Inte tränat på mer än en vecka nu, men skit i deeet.
Nu längtar jag till våren och sommarlovet hur mycket som helst, konstigt nog längtar jag till höstterminen också redan (woot?!)
Det närmaste jag längtar till händer nästa vecka, jojo. Då har vi friluftsdag och jag, + hela min klass förutom Anna, ska åka skridskooor, jag har inte åkt skridskor på årtionden typ. Ska bli FABULOUS! ;D haha
Längtar mer, för nästa fredag är det sista dagen innan sportlovet, och då åker jag förmodligen till Rubin som jag inte träffat på fyra veckor (fem veckor nästa vecka) ! ♥

Fast samma helg så är det en loppis som Laura tog med mig på en gång, nu vill jag ta med lite mer saker, hm. Jag vill dit! Det var faktiskt lite roligt förra gången, alla verkade gilla mina och Lauras saker.. x)

20110213

Haha, mamma var iväg och klubbade med kompisar igår, så jag stannade hemma ensam.
Om jag hade följt med hade jag kunnat tatuera mig. :( Men nu fick jag inte med mig Linnéa, som jag tjatade lite på, och jag ville inte vara ensam med alla gamlingar där, dom hade bara pratat sönder mig och säkert försökt få mig att dansa med dom bland alla tjocka och svettiga mc-sälar.
Så får tatuera mig någon annan gång!

Idag är det söndag, och jag dör på det - hatar söndagar! Vaknade skabbigt med huvudet under kudden, låg kvar ett tag för att samla mig. Som en zombie gick jag upp, haltade fram till datorn och gick vidare mot köket.
Gjorde en frukost av osaltade riskakor, keso och en bit gurka. Drack juice till, för om det finns juice så ska man dricka juice!
Börjar bli hungrig igen, det har bara gått tre timmar sen jag åt, men ah.
Jag har varit duktig hela veckan, tycker jag. Angående godis-ätandet alltså. Dock tjockade jag i mig 1 liter gräddglass med digestivesmulor och m&m's som om jag aldrig ätit regnbågsfärgad glass förut! Gott var deeeeet!

Nu börjar alltså en NY vecka av nyttighet, kommer gå bra förhoppningsvis. Ska be mamma att köpa tuggummin till mig som jag kan tugga på när jag känner att sockersugmonstret vill äta upp mig.
Ska nog försöka få henne att köpa choklad samtidigt, ehehehe.

Inte träffat min pojkvän på hundra år nu, vet inte om han känner hur mycket jag lider: För det gör jag!
Han sa att han saknar mig, då blev jag glad, för då är jag inte ensam om det. Därför tycker jag att han kan offra sig och komma hit nu när han har lov. Även fast jag samtidigt vill att han stannar hemma och pluggar så att han får saker gjorda. Det blir ju ganska ogjort när jag sitter i närheten och ser uttråkad ut (när jag inte ens är det, men han tror det!)
Jag saknar honom. ._.
Vecka 9 är äckligt långt ifrån vecka 7. Det är inte två veckor, det är 5 veckor emellan. FEM! Arghh, jag är så ensam.. xD
Kan inte Skara bara vara lite närmre, så jag kan cykla dit?

Mogen bild som jag har tagit alldeles själv:


20110208

Igår fick jag hängselshortsen jag köpte en av annan bloggare! Dom satt liiiite tajt, men eftersom jag tränar så borde jag väl få på mig dom till sommaren.

Tränade idag, ensam igen. För Emma ville träna 17-18 och jag, för en gångs skull, orkade inte vänta tills dess och hade ju med mig gymkläderna till praktiken så jag kunde gå dit direkt efter jag slutat. Och det gjorde jaaag!

När jag var på praktiken så planerade jag den kommande helgen helt utanför min limit. Jag tänkte först ta ledigt från skolan på fredag så att jag kunde åka dit tidigt, sen använda mina sparpengar för att kunna ta mig dit.
Men så kan jag inte göra. D:
Jag vill dock, för annars kommer vi väl inte ses på typ tre veckor till! Nu började jag och planerar det där igen, vad ond jag är på migsjälv.


dun dun duuun

Jag har ett pajdilemma.
Mamma har sparat en pajbit till mig av ananaspaj #2, och jag vet inte om jag ska frysa in den och äta den nån annan gång eller om jag borde äta den nu och sen sluta med sötsaker och sånt helt och hållet.
Halva påsen m&m är kvar sen igår också, den har jag tejpat igen och lagt in i kylskåpet för att inte småäta under veckan som kommer, utan jag belönar mig med den nästa helg om jag har pluggat något.
Jag ska börja med ett sorts belöningssystem på mig själv! När jag pluggat eller gjort något bra så får jag äta av det förbjudna äpplet (godis, paj, whatever).
Nu har jag räknat matte i två timmar. Inte så många tal precis, men jag har iaf försökt. Så jag ska nog ta en bit paj ändå, eftersom jag var lite duktig.
Tränade dessutom alldeles själv idag, i väääärsta tempot! Körde alla maskiner jag brukar göra, på mindre än en timme, hade dessutom tagit fram min cykel ur källarförrådet och cyklat ner dit.

Behovet av att resa någonstans börjar titta fram nu förresten. Och inte bara hem till den dära fina snubben i Skara, jag vill åka på festivaaaler. Jag vill hälsa på folk, ha äventyr.. Med andra ord vill jag ha vår och sommar, så jag kan ge liv åt mina planer.

m&m's

Seriöst. Jag har verkligen lyckats trycka i mig mer den här helgen (och det är bara lördag!) än vad jag gör på en vecka. Jag har sen igår kväll ätit detta:
→Två sorters pastasallad
→Ananaspaj
→Kantarellpaj
→Västerbottenostgrejspaj
→Broccolli/Baconpaj
→Mer ananaspaj
→Godis
→Chips
→Läsk
→Kebabpizza
→Kyckling och pommes...
Jag dör på mig själv, jag har inte ens tränat ordentligt sen den 17e januari. Jag kommer inte hinna få min kropp i trim till sommaren.
Nu sitter jag och mumsar på m&m's också.
Jag börjar tro lite att det här börjar bli en blogg om ätstörningar eller nåt, så som jag klagar på mina matvanor.

20110205

Idag är det ju mammas kalasgrej som gäller, dock är det tråkigt att vänta på att folk ska komma så man får äta något. Skippade frukosten, råkade äta lite chips emellanåt, men jag höll ju på att dö typ!

Nu har gästerna börjat komma, mormor är här, min morbror och hans fru och min kusin (som för övr. ser ut som en liten Justin Bieber). En granne med unge och flickvännen är här. Toben är här också.
Det är tråkigt att sitta och trängas i vardagsrummet.


20110204

Idag hade jag tänkt räkna en massa mattetal, men det har jag inte gjort, näe! Kan ta igen det imorgon, eller typ ett annat år.

Jag hängde med mamma och handlade helgföda för några timmar sen. Vi köpte ingredienser till den godaste salladen som någonsin kommer göras i Sveland, typ fetaost och sallad och pasta. Så det blir ju en pastasallad à la Ida, mmmgött.
Den ska folk få äta av imorgon eftersom min mor snart fyller 40 år (äntligen, känns som hon varit 30+ i 30 år).
Jag längtar inte, för jag ogillar kalas lite. Folk kommer och kritiserar ens hem, dom tvingar en att vara artig fast dom knappt är det självaa, dom äter inte ens upp den där fucking tårtan som man ansträngt sig för att baka.
Men nu blir det inga bullar, kakor eller tårtor. Bara pastasallader! Då kanske folket blir lite snällare också, om dom får äta något nyttigt för en gångs skull.

På stan köpte jag en liten gul plastficka med Mumin och hans familj på, för mina busskort. 45 kronor känns ovärt för en sån liten sak, men den var så jäkla söt! Kommer säkert ångra mig sen.
En till sak jag kommer ångra är alla chips jag kommer tjocka i mig den här helgen. Fick ett helt rör med Pringles av mamma, har dessutom redan börjat äta ur det! D:
Nu tänker du, non-existing läsare, "skulle inte Ida sluta äta godis och sån där skit?". Jojo, jag tänkte ju det, men antar att jag får sluta någon annan gång.

Det har bara gått fem dagar sen jag åkte hem från den bästa. Men varje dag sen i söndags har jag saknat honom jättemycket. Känns som det gått en evighet, och att det kommer ta en evighet till att träffa honom igen. Ville nästan offra 450 kronor av mina 700 för att kunna se honom i helgen, men kom på att jag måste få pengarna att räcka hela februari nu och att det är hans tur att komma hem till mig. Dock har jag inget emot att slösa pengar på honom två helger i rad bara sådär, egentligen. Men ja, pengar är ju trots allt pengar..
Imorgon är det förövrigt 5e februari, då har jag och Robin varit tillsammans i tre månader. ♥

Det här blev ett ganska långt inlägg.


20110203

Cha cha bloggeeeen.
Idag hände inget särskilt, tänkte att ni icke befintliga läsare ville veta det.

En av mina klasskamrater varsnamnjagintenämnernutyp frågade mig efter religionskunskapen om jag hade gråtit. I was like "huh? ne O_o", för det hade jag inte. Han sa senare att jag såg ledsen/deppig/nere ut! Klart jag tog illa upp, eftersom ingen vill se deppig ut (om man nu inte gör det med flit, som såna där emobarn.)
Han flinade dock när han frågade, så jag vet inte om jag ska lita på't.

Jag har ovanligt ont i nacken/övre ryggen nuförtin. Det skrämmer mig måttligt. Jag försöker därför sträcka på ryggen så ofta jag kommer ihåg att göra det, men det hjälper ju inte, jag sjunker ju ihop till en jäkla ostbåge igen efter typ sju sekunder.


header

Jag måste fixa en ny header, den jag har nu är ju förfan ett helt år gammal :o

no more treats!

Nu ska jag sluta äta godis, tycker jag. Köpte därför frukt och juice efter praktiken, kände mig jävligt duktig och gick hem fastän jag tidigare hade tänkt ta bussen.
Imorgon ska jag träna, för första gången på två och en halv vecka, vafan. Jag har blivit lat.

Försov mig till praktiken idag, sämstig jag är dåå.. Men dom var coola med det, men jag vill iaf inte att det händer igen.
Min handledare försöker få mig att äta mer frukost än vad jag gör, jag brukar ju bara äta en macka eller ingenting alls eftersom vi är så fattiga här i ghettot. På praktiken får jag gratis frukost klockan nio (jag börjar klockan 6), men om jag äter av det så känns det som att jag inte får ta hur mycket jag vill, så jag tar max två mackor och ett halvt glas juice. Jag vet att jag får ta mer, men jag vill inte vara elak. Fastän jag inte är elak om det skulle vara så. -.-
Jag är så jobbig.

Jag ber om ursäkt för det pessimistiska inlägget, jag är på dåligt humör idag.


♥ tönt


RSS 2.0