Ooonsdag/

hej blogg.
det var längesen jag skrev, meneee..
ah. jag har inte tänkt på det riktigt.
just nu sitter jag och lyssnar på Yk.Roots (simons gamla band) och väntar på mat. i väntan på mat mumsar jag på en biskvi som vi gjort i skolan. så sjukt goooooood!

sen vare en annan sak, och jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt det.

torsdag

har inte tränat på hela veckan, kanske dags att ta itu med det? har smsat elin om idag, och emma och jag ska träna imorgon innan jag drar till sthlm.

btw, hösten är ju typ här nu. man går förbi en trädgård som man tycker är fin sen sticker det till i näsan och det mysiga lukten av jästa äpplen dyker upp. MMM GÖTT. ;D
hahaha.. nejmen ah, de tär ju ett tecken i alla fall! de andra är ju ganska tydliga, som att löven trillar av grenarna så fort dom nuddas av vinden.
jag längtar mera till vintern då snön faller! för snö är fint. jag gillar inte dom där hemska veckorna mellan hösten och vintern, dom är så jävla kalla..
ugh, jag vill ha batterier till min kamera så jag kan ta bilder på hur det ser ut utanför köksfönstret! :C

ska jag ha kostymen idag också, bara för snygghetens skull? haha. men vill inte att den blir skrynklig.. ;o
dilemma!
åhhhhhh, jag ska till tandläkaren idag D;



kolla vad tjock jag har blivit :l hahahaha


onsdag.

hej blogg, mitt humör idag är inte att leka med direkt.
jag har varit busig, glad, arg, sur, besviken, glad igen, lycklig etc etc.

international suit up day är idag, och jag kände mig SKITSNYGG. alltså verkligen het. såg ingen annan i södertälje/stockholm som hade en kostym på sig, blev lite besviken.
lyckades ha sönder pendeltågets dörr på vägen hem, efter att ha gjort det snodde jag ett pappersark (affisch) från samma tåg, för det var ett snyggt papper och jag var rebellisk!
blev glad av det och av simon (lång kille som jag antagligen ska träffa i helgen)! han tog ner en affisch åt mig nånstans i sthlm, på den står killarna från mitt favoritband Hurts och posar sönder. :3

deppig låt > http://open.spotify.com/track/2iwkUQnrjPiEVzGjql2Rg0

freeeedag/

hej Dumblogg,

vi har fått ett nytt schema i skolan, och nu är jag ledig alla fredagar resten av terminen. jag har verkligen inget emot att vara ledig på fredagarna, men jag har ingen aning om vad jag ska göra ;D
haha.
  > jag gillar min bageriklass, dom är härliga! det är ett par som inte kommer till skolan särskilt ofta, så dom har vi inte lärt känna så bra. en av dom kommer till skolan ganska sällan, och den andra kommer till skolan ganska sällan också, men lämnar bagerilektionerna utan att säga till och kommer inte tillbaka till skolan färrän veckan därpå.
liksom, vill dom verkligen vara med? :o

förra helgen besökte jag Skara, dvs Trubin (Robin), hade jättetrevligt och jag vill definitivt åka dit igen. snart.
men först ska han komma hem till mig igen, på höstlovet faktiskt. 8)
försökte övertala honom att komma hit idag och stanna tills på söndag, för det är ju marknad liksom, vem vill inte gå på den? men han måste studeeera.
  > jag hade ingen att gå med riktigt förrän igår, då räddade Lala mig från att behöva gå med min mor. egentligen fick jag gå med min lillasyster och hennes pojkvän, men det är ju så inte kul att vara 3:e hjulet på en cykel?

nu ska jag klä på mig, dricka upp min oboy och sen cykla till min gamla skola, jag ska fika med anette!
krams


lördag/skara

känner mig taskig, trots att det var rubin som tvingade på mig datorn så att jag kunde facebooka.
han duschade så, ja.
kom hem till honom igår, och då kollad vi på teve typ hela kvällen tills jag höll på att somna (han hade redan somnat x antal gånger under Numb3ers) .. hihi
idag ska han visa mig resten av skara, jag har hört att det är jättelitet men så litet kan det väl inte vara?
hörs mer imorgon, kram!

RSS 2.0