bra låtar



isglasstajm

midsommar idag då, suger lite att vi inte åkte ner till mormor och pelle och deras nya sommarstuga!
mormors köttbullar och inlagda sill är mycket godare än det man köper färdigt..
aja, har lyckats ha lite roligt idag i varje fall, underhållit migsjälv genom att göra egen isglass (är bäst på det!) och laddat ner en nyare YouCam-version.
NU sitter jag och äter min goda isglass och lyssnar på musik..

 


Lekte dessutom "riktig bloggare", fotade dagens outfit och skrivit dit lite fina kommentarer på bilden. T.ex vart jag fått plagget ifrån etc! Smått oseriöst.
Så jävla cool! ;)

 


sämsta bloggaren!

..är jag! Jag är sämsta bloggaren, inte för att jag har några läsare som klagar och väntar energiskt på vad jag ska skriva för spännande grejs härnäst, men ändå. Någon borde ju få veta vad jag gör om dagarna!
Varit lite halvkul väder de senaste dagarna, sen igår var det soligt! Men inte så soligt att jag kände glassar-feeling direkt..
Drog till eskilstuna på dagen efter jag tränat, lämnade tillbaka två bikinitoppar jag köpt på stadium för två veckor sen, dom passade inte så bra som den tredje, haha.
Avslutade dagen med Laura och några av hennes kompisar. Ärligt talat, allt jag kunde tänka på var "fyfan vad jag vill hem och sova..". Men när jag kom hem var jag hur pigg som helst, satt och chattade med lite människor fram till 7 på morgonen, då åt jag frukost! Haha.

Så idag solade och åt jag med Emma. Elin came along lite senare, solade lite till med oss, sen gick vi mest bara runt och glodde. Stannade vid Ångbåtsbryggan och solade lite, hahaha. Tre skumma män pratade med oss och typ skrattade, seriöst! Dom var sjukt skumma, blev nästan lite rädd, haha.
Men vi tog lite bilder som både Emma (ebola) och jag kommer lägga upp på våra bloggar, tror att Elin (E to the liin) kanske gör det med!
Bilderna:


       



(i'll be reeeeady! I'LL BE READY)


maistro

har så jävla mycket i huvudet just nu.. går och tänker helt jobbigt, om hur jag ska hinna med allt jag planerat till sommaren, och POFF är typ halva sommaren förbi. har gått en och en halv vecka redan! D:
sen kom erik och berättade att han ska till peace&love och jag ba "FYFAN", och han sa att jag får hänga med om jag vill. men det går nog inte eftersom pengar är ett puttinuttigt problem (som vanligt) och kan inte gå och hoppas rejält på att jag kanske KANSKE kan följa med, om jag bara vinner den här auktionen på p&l-biljetten..
och om jag skulle dra till p&l i år, skulle det mest vara för att the kooks kommer dit, och att se dom med erik (som älskar dom lika mycket som jag) skulle vara AWESOME, men kan ju inte köpa en femdagarsbiljett bara för det, eller hur? men sen att dra på festival, det har jag varit sugen på att göra i flera år! och erik är typ bästa kompisen (vet jag efter de två gångerna vi träffats), och jag kommer kanske ha roligare än vad jag någonsin har haft?
WHO KNOWS.
jag vågar liksom inte dra på festival ändå, för jag lär få någon slags hemlängtan efter två dagar, och vem ska jag dela tält med? erik? pinsamt.
och han klarar sig ganska bra utan mig där, för hans kompisar ska hänga med. och det är bara en till anledning till varför jag inte ska hänga med, haha.. jag kan liksom inte bete mig normalt alls när jag träffar kompisars kompisar. det är något jag knappast kan kontrollera, hahaha.

MEN, jag får se det från den ljusa sidan. erik och jag kanske åker till abisko nästa sommar, för han ska söka sommarjobb där! och då får jag haka på :D
men vet inte om det blir av.. jag vet ju hur det går när man planerar och hoppas alldeles för mycket :c

kramis!


valentines day

Idag är det alla hjärtans dag i Brasilien!
Skulle egentligen ha varit med Erik idag, men stannade hemma i pappas lägenhet med johanna istället. Så ska träffa honom imorgon istället,
Men lite synd faktiskt, hade varit kul att berätta för honom att det var alla hjärtans dag! x]
Vet inte vad vi ska göra imorgon, men ska sms:a honom så fort jag har vaknat, så att vi kan vara så tidigt som möjligt. xD

Är hos pappa just nu ju, han och Pia drog ut till torpet och stannar där i till måndag. Då kommer dom och hämtar mig och Johanna, för vi ska också vara där ute. :D
Jag hoppas på lite fint väder iaf, så vi kan bada på campingens badplats.. ^^

"godnattpuss"

Jag blir typ världens gladaste när det dära ovanliga händer! Jag skriver alltid hej till mina kompisar först, men har försökt låta bli det de senaste veckorna, så varje gång dom har skrivit till mig har jag blivit hemskt lycklig. XD
Det är verkligen kul att veta att dom vill prata med mig iaf! Har sms'at ganska ganska mycket med Erik, för han är typ världens bästa.
Haha.
Kram!

god morgon

Vaknade klockan tio i morse, men gick itne upp förrän tolv. Då hade Moa antligen dragit hem med sin nya jourfamilj för att stanna där ett par timmar!
Så jag gick upp, hjälpte mamma med tvätten, vi letade förråd i källaren... Hittade skyddsrummet, det gick inte tända lampan så det var kolsvart.. Jag började tänka på aliens och grottmänniskor (inte såna där "ugh", utan dom där äckliga från The Cave eller vad den heter.. USCH) och sprang ut! Haha.

Min lördagsplan är enkel. Jag ska inte sitta framför datorn (jag vet, ni tänker väl "ahaha hon gör ju det nu! FAIL") idag, och greja i mitt rum istället! Ska lyssna en massa på musik och smsa en massaaa..
Jag har lust att dra ut, men feta moln syns på himlen, så ingen idé att klä av sig till bikini och sola. Men det är tillräckligt varmt för att ha fönstret öppet, haha.
Byebye!


(Grind @ bild)


njääee

Bra start på dagen, slutade halv ett efter registrerande av en massa böcker och en kopp choklad :)
Kom hem strax innan ett då satte jag mit ute på balkongen och solade sönder.
Kvart över två bråkade jag lite med Moa, resulterade i en sönderklippt DYRDYR bikinitopp (min), en krossad deo och en kraschad miniradio! Säkert något mer som jag inte sett än..
Men är ensam hemma för tillfället, mamma ringde till Moas blivande JOURFAMILJ (yessssssssssssssssssssssssssss) och dom kom hit. Så nu är mamma och Moa hemma hos dom och kollar in deras pooliga hus (villocksåhapool!), så jag kan spela hög musik!

Nästa helg (inte den som börjar imorgon alltså), då ska jag och Johanna få vara själva i P&P's lägenhet! Hon ska vara med några kompisar då nån dag, så jag kan glassa med Erik. :D
JAG LÄNGTAR!

Här är lite bilder från förra helgen:
  
 

  
 


<3


morr'n

Höll på att gå till jobbet en timme tidigare än vad jag ska, och mamma sa inget! Tänk om jag hade dragit då, då hade jag säkert fått gå tidigare sen! Tror jag..

Är sjukt sugen på att sola och glassa, men måste typ packa upp mitt rum ur kartongerna. Det suger, för jag kommer ingen vart! Haha.. Det slutar alltid med att jag sitter i sängen, dricker saft och väntar på att få sms från Erik.
Vi skulle ha varit i helgen som passerat förresten, men han berättade (ganska mycket i tid faktiskt) att han glömt bort att han skulle till Köpingsyran den helgen. Då sa jag att han är skyldig mig något, typ en dejt, haha. IDA THE GENIUS, typ.

Jag är helt nere i två av Kent's låtar, "Den döda vinkeln" och "En himmelsk drog".. Så jävla bra!
Tidigare har jag liksom inte gillat Kent för deras äckliga musikvideo till "Kärleken väntar".. Men nu vill jag inte bry mig om den, för den låten är också ganska bra! xD

Men nu ska jag dra till biblioteket, kramis!

RSS 2.0