20110426

Är hos Rubinen sen 6 dagar tillbaka, och trivs som grisen i leran? Haha
Ska vara här i 5 dagar till! :D
Dock är fem dagar inte så mycket, med tanke på hur snabbt de senaste dagarna gått.. Med andra ord längtar jag inte hem till min vardagsmisäääär.
Förra lördagen (16 april) åkte jag med bästerliga Linnéa till Avesta för att se bästerliga Royal Republic, och det var nog den lyckligaste dagen i våra liv. Vi fick kramar, plektrum och trumpinnar och autografer! Och dom är ju så himla schyssta mot sina fans, Linnéa stod och pratade med sin favorit Hannes i typ hundra år och jag blev fotad med Adaaam! ;D Linnéa fyllde ju år också, så det måste varit den bästa födelsedagen i hennes liv!
Måndagen därpå åkte jag på kryssning med Laaalaaa, och blev förkyld på båten, men det var roligt :D Hon försökte göra mig full utan framgång, men jag dansade ändå. Köpte två par Happy Socks till Robin som han gillade. Dom var jävligt snygga måste jag säga.

På onsdagen efter det skyndade jag mig till Skara, där solen sken och jag snorade ner allt och alla.
I nutiden är jag lite snorig, men inte sjuk iaf. Glömde packa ner soligtväder-kläder, vilket jag hatar mig själv för. D: Men jag sitter för det mesta inomhus ändå, så det spelar ingen större roll.
Tog Robin till pressbyrån för att bjuda honom på glass, så satt vi i solen på 'stan' och glassade.. Det var jättemysigt! :3
Idag började skolan för Robin, men jag sitter i hans lilla rum och spanar ut. Ser hans grannar i trådgården, varav damen grejar i jorden och gubben med sina kryckor lutar sig mot torkställningen och pillar bort mossa från träden. Han ser ut som ett husdjur som damen inte har koll på, fast litar på att han inte rymmer. Så ser det hela tiden ut som han kommer kliva utanför tommten och försvinna. :o

20110416

Linnéa fyller 20 idag, så vi ska åka till Avesta för att se Royal Republic. Härligt, härligt!
Något inte är så himla härligt är att det är absolut ingen som vill ge mig sommarjobb.


20110410

Idag fyller någon år, men tänker inte säga vem, för hon är en idiot.
Och nästa vecka fyller Linnéa år :D 20 typ, värsta gamla vi är </3 haha

Jag har inte tränat något den här veckan, men aktat mig från godis. Höll mig till fredagskvällen, då tog mamma fram chipsen och tsatsikin. Sen igår (lördag) hade hon köpt ännu mer chips och tsatsikin verkade fan aldrig ta slut..
Känner mig uppsvälld nu. xD

Jag längtar ganska mycket till vecka 16, för då händer det två saker: Först kryssning med Laura, sen på onsdagen åker jag hem till Rubinen! YAAY

20110406

Igår fick jag huvudvärk på praktiken och sen stannade kvar under natten och den är fortfarande kvar! :C
Har säkert missbrukat huvudvärkstabletter så mycket att jag inte känner av dom ett dugg. Ugh i såna fall. Huvudvärken har gjort så att jag är allmänt tjurig och otrevlig mot folk, att jag blir ond på mig själv. För jag hatar när jag hatar såhär mycket, det är inte kuuuuuuul.
Jag hade gjort dubbelplaner dessutom, skulle fika med Anette och sen glömde jag bort det för jag är ond, så jag ringde henne och sa det. Sen när jag höll på med min andra plan gick det såklart inte som det skulle. Jag hade huvudvärk och det var dåligt väder och jag hade typ inte råd med glass. Jag som skulle glassa med Linnéa, liksom. Vi åt glassen, och vi hade en varsin cupcake också, men huvudvärken sabbade ganska mycket för mig..

Ugh!

20110403

APRIL APRIL.
Ne, det var i fredags man skulle luras, vilket jag hade planer på, men misslyckades med! Jag skrev på facebook att jag hade blekt håret, men ingen reagerade! Bara min kille trodde på det, i ungefär två sekunder. I quote: "Är det blont nu? :D WAIT! WAIT! Det är första april" ...
Och man skulle ju kunna tro på det, eftersom dagen innan skrev jag att jag skulle färga det (vilket jag gjorde, fast det blev ju rött då, men ah, det skrev jag inte!).

Ehm.. Jag har varit duktig denna vecka! Tränat två gånger och inte ätit en enda godis förrän igår, för då var det lördag.

Jag har börjat känna att jag måste göra mig av med prylar nu, eftersom vi är tvungna att flytta till en betydligt mindre lägenhet snart. Jag började uppdraget med att kolla i kartongerna som mammas ex hotade med att slänga för att dom var kvar hos honom, men han kom hit med dom istället, och i dom hittade jag en massa .. ja, vad?
STENAR. WOO. Typiskt Ida att samla på sig en massa fina stenar. ;D
Dom slängdes i soporna, eftersom det är sjukt onödigt att hamstra på dom.
Nu funderar jag på om jag ska sälja en av mina byråar (har en liten och en stor) och byta ut min säng mot en större..?
Göra mig av med böcker och kläder.. Usch.

RSS 2.0