20110329

Sjukanmälde mig från praktiken för jag mådde inte så bra imorse. Dock gick jag upp klockan tio och drog till gymmet. Tänkte inte alls på frukost, så när jag kom dit började min mage protestera högljutt mot att låta mig springa på löpbandet så jag köpte en banan och körde på.
Nu ska jag äta lite mer riktig mat, en lunchig äggmacka med majonäs på, omnomnoooom!

Handlade nyttigheter efter träningen, ungefär 5000kg bananer, sockerfria digestivekex och osaltade riskakor samt en juice. Ska undvika socker och sånt skit nu på vardagar, PÅ RIKTIGT. Jag får börja intala mig själv att jag kommer dö om jag äter mer än vad som behövs. Om jag får munchies får jag helt enkelt äta kex, riskakor eler frukt. Finns ju müsli här också, det innehåller socker men känns lite nyttigare än en muffin/tårtbit.
Tog givetvis hem två tårtor från skolan igår, tog en stor bit av den minst goda. Tänkte att jag skulle ta en bit av den andra också efter, men kände mig tjock efter halva hallontårtsbiten, så det blev inge mer. Ångrar att jag inte tog en mindre bit av den lilla goda tårtan istället. Men ah..

Jag undrar om jag ska åka hem till Robin den här helgen ellero m jag borde vänta till nästa.

20110327

Mammas ex kom hit med några kartonger som blivit kvar på hans vind sen vi flyttade ifrån honom.
Däri hittade vi bl.a en skolåda fylld med bebisfoton på mig, Emma och Moa. Mest på Emma då, eftersom hon upperbarligen var först och populärast.
Jag la upp 61 stycken av dessa på facebook, om någon skulle vilja kolla in dom, dessa är mycket charmiga.
Här är ett exempel:

↑Emma som tjock, hehehehe.

Igår var det lördag, då tränade jag! Duktigt av mig, om jag får säga det själv, vem fan tränar på en lördag liksom? JAG. ;D
Måste börja träna två-tre gånger i veckan nu åtminstone, om jag ska bli fin till sommaren!
-
När jag stod i omklädningsrummet och hade precis kommit dit, så ringde Emma mig och frågade om jag ville hänga med till Eskilstuna med henne. Och det ville jag tydligen, och i Eskilstuna åt jag et stor fet kebabtallrik med massamassa sås. D: (gott, men hallå)
Hursomhelst, jag köpte mest saker på KICKS, eftersom jag har ett presentkort som Rubinen gav mig. Från början hade jag 300 på det, nu har jag 24 kronor. Köpte massa skit mest för att bli av med kortet så fort som möjligt, vill inte ha det bland alla andra kort så att jag sen glömmer bort det och inte använder det iallafall innan det blir försent. Bl.a en ögonfransböjare, vem behöver en sån egentligen? x)
Köpte en ny rökelsehållare med en liten Buddha på (29 el. 39kr) och ett läderarmband (49kr) på Indiska, ett linne 129kr) på Gina Tricot, blå skosnören (19kr) på Stadium.

20110325

Haj,
idag är jag tjock i halsen och pratar som en paddaaaa.
Det snöar pyttepyttelite, och solen är borta för tillfället. Det är pissigt när våren håller på att komma, sen ba BAM-MERSNÖOCHMANSVETTASÄNDÅEFTERSOMMANKLÄTTPÅSIGVINTERJACKAOCHDETÄRNOLLGRADIGT.
Yes, så är det.

Förra helgen åkte jag raka vägen hem till soet_pojke_92 och lämnade CV till ett eller två ställen. (Give me a break, Skara är inte så himla stort! Så två plejs är mycket)
Min pappa var ganska schysst, som skjutsade mig omkring i västerås för att jag skulle söka jobb där. Och det gick bra! Massa bagerier och sånt som tog emot mitt papper. (:
Men nu måste jag vänta i evigheter på att dom bestämmer sig.. u_u

20110316

Är nu ägare av en polaroidkamera, men det är en sak jag inte har. FILM till kameran, fuuuuu! Det verkar vara ganska svårt att få tag i film dessutom, eftersom det inte säljs polaroidfilm i fotoaffärer nowadays, så jag försökte via internet. Men neee, det gick inte, mitt kort duger tydligen inte.
Jag ska leta på Tradera ett tag till, eller försöka övertala en vänlig människa att hjälpa mig beställa från utanförsverigeeee!

Och det är inte bara film och kameror som tagit min tid ifrån mig denna vecka, jag har även skrivit ett CV och ringt till lite bageri-/konditori-plejs som jag kan tänka mig sommarjobba på i Skara och Västerås. Jag frågade på min praktikplats om jag hade chans där också, men dom sa nej eftersom den andra praktikanten redan frågat och sen ska en till få jobba (en inhoppare typ, Niklas heter han)..
Imorgon (torsdag) åker jag med pappa till Västerås, och på fredag efter skolan ska jag ta swebus till Skarara ♥ (robin + kanskesommarjobb = ♥)


20110310

Nu är det bara 6½ veckor tills påsklovet! Vet inte riktigt om jag kommer träffa Robin innan dess, jag tänker definitivt vara med honom ändå, vare sig han tillåter det eller inte.
Påsklov + Robin + VÅR! Jag tror att våren har hunnit hit tills lovet, och jag lääängtar.

http://www.gratisgodis.se/?r=312585




 Ganska skum bild på mig och Robin

I like big butts and i cannot lie ♪


20110308

Fettisdagen? Överskattad eller underskattad? För det första är semlor inte så gott som folk säger, för det andra moffar alla semlor redan i januari och hinner alltså tröttna på det innan denna dag, för alla cafén/semle-försäljare/whatever fuskar och säljer liksom två månader innan. D:
Kladdig dag i bageriet var det, mandelmassapå golvet, gräddepå tröjan. Ugh, tur att jag gillar det så mycket att det är värt det.

Vad som INTE är värt är mandariner. Det mäste varit nå slags extrapris på frukt på COOP igår, för när jag plockade åt mig var det nästan inget kvar, och alla mandariner verkade omogna. Bananerna var brunprickiga och äpplena var helt slut. Märkte nu att mandarinerna suger! Typ torkade inuti och går knappt att skala.
Jag brukar inte ens äta mandariner pga dess lukt, men tänkte ge dom en chans nu, but the mandarines blew it! ;o

Det är svårt att förstå att det är här man bor, förresten. Efter en dag hos Robin kändes det som att jag hade flyttat dit och att lovet aldrig skulle ta slut, för jag bodde där. När jag kom hem halv nio i söndags så kändes det främmande att se allting och ah, det kändes konstigt. 
Pratade med honom om sommaren, frågade om jag får bo hos honom om jag skulle få ett sommarjobb nånstans i Skara, och han sa att jag fick. ♥

20110304

Fredag. Tre dagar kvar (två halv-dagar och en heldag) kvar tills jag lämnar Skara igen.

Hursomhelst, jag bakade muffins nu för att jag hade tråkigt och, ja, muffins är gott.
Dom blev hur goda som helst! Inte ett dugg krispiga, brända eller något sånt. Dom är mjuka och varje muffin har en smält mörk blockchokladsbit inuti.





20110303

Varit hemma hos Robin i en vecka nu tydligen, det betyder att jag bara har typ tre nätter kvar här!
Tiden går så snabbt när man har roligt, jag hatar det. Varför kan tiden inte gå som den ska? Sååå drygt..
Jag har ockupperat pojkens laptop eftersom jag precis stängde av min egna. Jag gillar inte att sitta vid datorn när jag är med folk, speciellt när jag är med min pojkvän. Det är asocialt, och det värsta jag kan vara är att vara asocial. D:
Men Robin behöver sitta vid datorn för att få skolarbeten färdiga, dock bryr jag mig inte just nu för jag vill umgås. Fast jag tog ju hans datorn nu och började använda den själv, skum jag är.

Det är torsdag idag, en helt vanlig torsdag i Skara - ingen har lov och alla jobbar blablabla.
Jag tänkte baka någonting eftersom Robins muffins blev brända häromdagen, men sen vågade jag inte för jag hörde att någon var hemma. Jag är skum, som sagt.
Det var Robins lillasyster som antingen kommit hem tidigt från skolan eller haft en väldigt lång sovmorgon! Det var sjukt läskigt under den tiden jag inte visste vad eller vem det var som gjorde ljud ifrån sig i hallen, trodde först att det var deras stora hund som gick omkring, men när jag gick och kollade så låg han halvdöd på golvet.
Hursomhelst, muffins kan jag tydligen inte baka när någon är hemma, så jag får helt enkelt vänta tills imorgon och se om det är någon hemma på dagen då. Om det är någon hemma så får jag skita i att baka nya muffins.. -.-

På lördag blir det mysigt, hoppas jag. Då ska vi nog äta "ute", vet inte vart, men ute blir det. Jag och Robin har nämligen varit tillsammans i fyra månader, det kanske inte är särskilt mycket för andra, men jag tycker att om man fortfarande inte tröttnat på varandra efter fyra månader så kan man äta en ordentlig middag åtminstone.
Puss!


RSS 2.0