20110521

Tränat tre gånger sen förra lördagen. Det tycker jag är duktigt, så jag belönar mig med lördagsgodis. ;D
Under en veckas tid har jag tänkt mig göra läxorna jag inte gjort. Har jag gjort dom? NÄÄE. Men skitsamma, jag har tränat tre gånger under en vecka, så jag är duktig ändå.

Inte träffat pojkvännen min på typ tre veckor nu, känns lite surt. Men jag har ju klarat mig utan problem iaf.
Han ringde mig på tolvslaget igår och vi pratade till halv fyra ungefär, det var trevligt. Han behövde hålla sig vaken för att hans kompis skulle komma förbi någon gång på kvällen, men det gjorde han aldrig. Men vi fick ju en väldigt lång och trevlig telefontid ändå, det gillar jag. :3






20110513

Äter brunch as we speak, grönsakssoppa med en smörgås. Sjukt goooooott!
Efter 14 idag ska jag ta mig till Campus och fika med Anette, det var liksom en evighet sen jag gjorde det sist, det ska bli trevligt.

Jag har bestämt mig för att åka på både Hultsfred och Peace&Love detta år, och då måste jag verkligen låta bli att köpa saker (kläder och godis typ) för de pengarna jag får innan dess. Om jag ska ha råd med mat och resorna så har jag inget val.
Jag längtar till båååådaaaa hurmycketsomhelst! :3

Sen kom jag på att jag inte har några pengar kvar just nu till att åka hem till Robin, och det var ju lite okul. Jag häde tänkt åka hem till honom snart eftersom jag varit ifrån honom i två veckor. Tänk om det blir sådär långt emellan besöken som det blivit förut.. jag kommer dö!
Men det tror jag iofs varje gång att jag kommer, men det gör jag tydligen aldrig. Men ändå.

20110506

Igår var nog en av de värsta dagarna i mitt liv. Eller näe, men nästan kanske.
Jag hade utvecklingssamtal, där jag visste vad som väntades säga, ändå fick jag gråti halsen när jag försökte förklara för min mentor hur allt ligger till. Jag har nu insett att min åsikt inte spelar någon roll, utan jag måste göra som alla säger. Mums på det? Ne.

Annars hände det inte så mycket annat. Har ju varit tillsammans med Robin i ett halvår nu, men det kändes inte mycket eftersom jag inte firade det på något sätt eller träffade honom pga det. Antar att det inte är lika stort som ett helt år. ;)

Min lillasyster fyllde år också. Jag trodde hon skulle komma hem till oss och firas, men min mamma smsade mig när jag satt på bussen från skolan och sa att hon åker till henne för kalas. Så jag fick inte följa med.

Med andra ord var det en tråkig dag igår, och jag önskar jag hade gjort den bättre. Impulsköpt en biljett till Skara, det hade inte varit helt fel.
Jag skolkar ju ändå idag, så jag hade lätt kunnat göra det. Men han har en massa grejer han måste göra, eftersom de närmsta veckorna är det en massa prov som typ avgör om han får ta studenten eller inte. Jag vill inte störa honom, så att säga.. Vad han än säger så är det ju så.



20110504

Nu är det maj. Thank you, Captain Obvious!
Imorgon är en dag då det händer en massa saker, bl.a fyller min lillasyster 15. Men det viktigaste är såklart att jag och Robin varit tillsammans i exakt ett halvår! WOO.
Sen har jag utvecklingsamtal också, men det är väl inget att se fram emot precis.

Jag och Linnéa har bestämt oss för att besöka Hultsfredsfestivalen i sommar, och vi har t.o.m beställt biljetterna till den lugna campingen och så, sjukt braaaaaaaa! :D Vi kanske ska till p&l också, för vi vill se The Strokes, Bob Dylan och Håkan Hellström, vi kommer inte in på campingen då för att vi köper tvådagarsbiljetter om det nu blir av. Då får vi nog dygna och vandra runt i Borlänge, eller sova på parkbänkar. ;)
Blir inget Finland dock, för jag vågar inte åka dit.. Blir ett annat år förhoppningsvis.

Jag fick paket idag, av min lilla vän Rickard. Han har varit i Kenya nyligen och besökt en kompis. Då köpte han en liten gosedjursgiraff till mig som han skickade igår. Jättesöt giraff! :D
Den fick äran att vara den första jag fotade med min polaroidkamera, dock blev han suddig och tapeten bakom klar.. Men jag är nöjd! Satte in bilden i mitt scrapbookalbum. :3

Här kommer lite bilder från mitt två veckor långa påsklov ;D



Enda bilden från 16e april som jag hann ta innan min kamera dog, men det är väl ett slags bevis på att jag såg dom iaf! :)


Bild på Laura från kryssningen. :D


Robin odlade mustasch samt skägg på tio minuter när jag var hos honom. ;D

RSS 2.0